HundbioVi kör hundbio en gång i månaden. Det är roligare om det kommer många hundar snarare än att man kör jätteofta och bara får någon enstaka hund i salongen. Vi har bestämt oss för första söndagen i varje månad och oftast flera visningar att välja mellan (med reservation för tillfälliga ändringar). Besked om filmer kommer allt eftersom.

När det är hundbio säljer vi inte alla platser i salongen för att hundarna skall få plats och inte behöva trängas med varandra. Trivsel är viktigare än att maximera antal sålda biljetter. Oftast får alla plats, men det kan hända att vi sätter stopp i bokningarna om de blir väldigt många, men då försöker vi oftast få till någon extravisning.

Kommande hundbiodatum:
I juli ingen hundbio pga sommarstängt och sedan räknar vi med att vara igång igen i augusti.

Kommande hundbio:

HUNDBIO
söndag 4 augusti
18:00
CAPITOL 1
Biljetter
Kr 120,00

Hundbio är snarare hundvänliga visningar än film för hundar. Man är välkommen att ta med sin hund. Även människor utan hund är välkomna så länge man tycker att det är mysigt att dela biosalong med vovvar. Hundarna kan bli lite uppspelta när de kommer till bion och får träffa en massa kompisar, men under filmen brukar det vara lugnt och stillsamt. Vi rekommenderar ägarna att hålla god kommunikation om vilka hundar som skall hälsa på varandra. Somliga hundar blir bara glada av alla kompisar, andra kan bli lite stressade till en början, men lugna sig om de får vara med matte/husse.

Människor köper biljett som vanligt. Hundarna går gratis och man behöver inte reservera plats för sin hund. Eftersom det är onumrerat kan man på plats välja var man vill sitta så att hundarna hamnar på lagom avstånd från varandra eller tillsammans med sin bästa kompis.

Snabbast besked om vilken film det blir får man genom att följa oss på Facebook och hålla utkik efter event.

Allergiinfo: Vår önskan är alltid att alla besökare skall vara snälla och glada och ambitionen är att undvika konflikter mellan grupperna hundägare och allergiker. Vi har rena filtar till utlåning för hundarna att sitta på (och alla uppmanas att använda dessa) och sedan städar vi salongen extra noga inför nästa dag. Det går ju inte att lämna några fullkomliga garantier, men vi gör vårt bästa för att städa noga.

Foto: Mikaela Borg (Creandi Encefalon)


Prenumerera på nyhetsbrevet

* obligatoriskt
Top