Biljettinfo

För att boka biljetter, klicka på filmens titel i programtablån eller på filmens foto under sidorna akutella filmer, kommande filmer eller Cinemateket.

Biljetter kan köpas i kassan eller på internet. Vi tar emot bokningar på telefon under kassans öppettider och på internet. Bokade biljetter skall hämtas senast 15 min innan filmen börjar. Därefter släpper vi icke uthämtade biljetter. I synnerhet när det gäller lilla salongen kan det stå andra besökare på kö och vänta på icke uthämtade biljetter.

Har du köpt biljetter på nätet kan du visa upp pdf i telefonen eller utskrift. Om du inte fått något bekräftelsemail kolla skräpposten och om det inte finns där heller kontakta gärna bion. Vi kan skriva ut biljetterna i kassan också ifall det krånglar med mailen.

Till våra vanliga visningar kan man välja om man vill boka eller köpa. Till Cinematekets visningar tar vi inga bokningar utan har endast förköp.

Biljettpris ordinarie 120 kr. Rabatterade biljetter 100 kr för student, skolungdom, pensionär, sjukskriven och arbetslös. Förhöjt biljettpris eller samma pris för alla kan gälla vid specialarrangemang eller extra långa filmer.

Till Cinematekets visningar biljettpris 110 kr. Med Cinemateketkortet (120 kr för ett år) biljettpris 70 kr. Stora Cinemateketkortet säljs inte längre.

Vi säljer biocheckar à 100 kr eller 120 kr som gäller på Capitol. Vill du köpa biocheckar utan att besöka biografen besök vår webshop. Om du har några problem med webshopen skicka ett mail till katarina@capitolgbg.se så kan vi hjälpa dig med leverans ändå.

Vi tar emot Filmstadens företagsbiljetter på papper (om de har en femsiffrig kod i övre vänstra hörnet). Vi kan tyvärr inte ta emot deras digitala företagsbiljetter eller presentkort i form av plastkort.

Vi tar INTE emot företagsbiljetter eller presentkort från bio.se 

Vi kan lösa tillbaka köpta biljetter i kassan, men detta måste ske innan filmen börjar. Om du inte kan komma till bion brukar vi kunna lösa det på telefon eller mail så länge det är före filmstart. Hör av dig så hjälper vi till!

Både kort och kontanter kan användas i kassan. På internet kan man endast betala med kort eller swish. Har du presentkort eller fribiljetter, boka biljetter och betala i kassan.


Top