HUNDBIO

Vi kör hundbio en gång i månaden. Det är roligare om det kommer många hundar snarare än att man kör jätteofta och bara får någon enstaka hund i salongen. Vi har bestämt oss för första söndagen i varje månad kl 18 (med reservation för tillfälliga ändringar). Besked om filmer kommer allt eftersom.

 

Hundbio är snarare hundvänliga visningar än film för hundar. Man är välkommen att ta med sin hund. Även människor utan hund är välkomna så länge man tycker att det är mysigt att dela biosalong med vovvar. Hundarna kan bli lite uppspelta när de kommer till bion och får träffa en massa kompisar, men under filmen brukar det vara lugnt och stillsamt.

Människor köper biljett som vanligt. Hundarna går gratis och man behöver inte reservera plats för sin hund. Eftersom det är onumrerat kan man på plats välja var man vill sitta så att hundarna hamnar på lagom avstånd från varandra eller tillsammans med sin bästa kompis.

Snabbast besked om vilken film det blir får man genom att följa oss på Facebook och hålla utkik efter event.

Allergiinfo: Vår önskan är alltid att alla besökare skall vara snälla och glada och ambitionen är att undvika konflikter mellan grupperna hundägare och allergiker. Vi har rena filtar till utlåning för hundarna att sitta på och sedan städar vi salongen extra noga inför nästa dag. Det går ju inte att lämna några fullkomliga garantier, men vi gör vårt bästa för att städa noga.