Biljetter/bokningar

INTERNETBOKNING

 

Biljetter köpes i kassan på biografen under dess öppettider eller på våran internetbokning

Vi har kortbetalning, men kontanter går förstås också bra.

Ordinarie biljettpris till Capitol är 100 kr. Pensionärer, studenter, sjukskrivna och arbetslösa betalar 90 kr.

Vid specialarrangemang och uthyrningar kan andra priser och regler gälla.

Internetbokning finns här; biljetter kan även bokas på telefon under kassans ordinarie öppettider. (Vid eventuell kö har närvarande publik företräde framför telefonen, så är det svårt att komma fram vänta gärna en stund och ring lite senare.) I stora salongen brukar det finnas gott om plats, men till lilla kan det vara större behov av att boka. Platsantal: Capitol 1 – 206 platser, Capitol 2 – 18 platser. Bokade biljetter hämtas senast 15 min innan filmen börjar.

Kassan öppnar en halvtimme före första föreställnings start och stänger när insläppet till sista föreställningen är avslutat.

Premiärdatum planeras i förväg, men det exakta programmet bestämmer vi vecka för vecka. Veckor på bio räknas fredag till torsdag och vanligtvis har vi program för nästa vecka klart på tisdag.

Vi tar emot SF:s företagsbiljetter, alltså pappersbiljetter. Observera att SF:s digitala företagsbiljetter och presentkort i form av plastkort inte gäller hos oss eftersom de kräver direkt uppkoppling mot SF:s datasystem.

KÖPVILLKOR

Cinemateket:

Medlemskort & biljetter till Cinemateket köper du i vår kassa. Det går inte att boka biljetter till Cinemateket, men det finns möjlighet till förköp i kassan och på nätet minst en månad framåt. Ingen pensionärsrabatt.

Enstaka biljett 70 kr.

Med Cinemateketkortet för 100 kr kostar biljetterna 50 kr. Gäller ett år.

Stora Cinemateketkortet för 500 kr ger tillträde till alla filmer i ett år.

Handikappanpassning:

I stora salongen går det lätt att komma in med rullstol. Den ligger i markplan och har inga trappsteg. Dessvärre ligger toaletten i källaren så vi kan i nuläget tyvärr inte tillhandahålla någon handikapptoalett. Capitol 2 är beläget en trappa upp från markplan och är tyvärr svårtillgänglig då enda vägen dit är en lång trappa.